Cloud oplossingenCloud oplossingen (Powered by Databalance)

 


Onze databunkers en uitwijklocaties zijn buiten de Randstad gevestigd. Wij beschikken over een eigen databunker voor veilige opslag en bewaking van digitale gegevens en processen. Daarnaast beschikken wij over een externe locatie nabij Utrecht.


Cloud computing maakt het mogelijk om ICT services te delen. U betaalt alleen voor opslag en gebruik van applicaties en hardware. Cloud computing is niet alleen geschikt voor kleine organisaties met een beperkt aantal werkplekken, maar ook voor grote organisaties die voordelig, veilig en flexibel van hun hard- en software gebruik willen maken. Cloud computing wordt op een drietal niveaus aangeboden: Infrastructure as a Service (IaaS), platform as a Service (PaaS) en software as a Service (SaaS).

Infrastructure as a Service

Wij bieden de complete ICT infrastructuur als virtuele oplossing aan. Met deze vorm van cloud computing geven we volledige vrijheid en keuze in hardware gebruik. Via een cliënt wordt virtueel gebruik gemaakt van onze servers (hosted server), netwerkapparatuur en pc’s.

Platform as a Service.

Wij leveren niet alleen de hardware maar ook het besturingssysteem in de ‘Cloud’. Via internet heeft u toegang tot het door u gewenste platform. Aanpassingen, upgrades of specifieke oplossingen worden door ons op afstand ingeregeld. Kortom altijd en overal toegang tot uw eigen platform. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding.

Software as a Service.

Alle software die u nodig heeft wordt door ons uitgeserveerd. Deze SaaS oplossing zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar applicatiebeheer, onderhoud, installatie en beveiliging van de software die u nodig heeft.

Ook uw complete desktopomgeving kan door ons worden verzorgd. Alle software inclusief het besturingssysteem staat dan in de cloud. Een groot voordeel van onze Cloud computing services is dat u betaalt op basis van uw gebruik. Tevens voorkomt u grote investeringen en bent u verzekerd van een dagelijkse back up, en de hoogste veiligheidsvereisten.