Deeliver iSeries/AS400Dienstverlening

 


De focus van Deeliver iSolutions BV is volledig gericht op bedrijven en organisaties die werken met het IBM operatingsysteem OS/400. Organisaties die uitermate tevreden zijn over de prestaties van hun IBM systeem (Power7, iSeries of AS/400) en de hierop draaiende applicaties.


Feit is dat zij worden geconfronteerd met diverse vraagstukken omdat:

  • de kennis en beschikbare capaciteit voor dit systeem steeds schaarser wordt
  • de bestaande applicaties vaak toe zijn aan modernisering terwijl de leveranciers de investeringskraan langzaam dicht draaien
  • veel organisaties niet langer zelf kunnen/willen investeren in nieuwe hardware
  • hedendaagse organisaties 24/7 beschikbaarheid van hun systemen verwachten
  • ook zij in de toekomst een keuze zullen maken voor nieuwere systemen en applicaties

Deeliver iSolutions heeft voor elk van deze vraagstukken passende oplossingen.


Deeliver iSolutions zorgt ervoor dat haar klanten, zo lang als zij dit wensen, het optimale uit hun systeem en de applicaties kunnen halen. Desinvesteringen op betrouwbare en kwalitatief goede oplossingen zijn dus niet aan de orde. De kwaliteit en continuïteit van het OS/400 staat immers niet ter discussie! We zien enkel dat de beschikbare kennis afneemt omdat er nauwelijks nieuwe specialisten worden opgeleid en leveranciers de investeringskraan langzaam maar zekere dichtdraaien omdat zij zich willen richten op nieuwere technologieën.


Deeliver iSolutions bundelt de in de markt beschikbare kennis en capaciteit en hierdoor beschikken wij over specialisten die jarenlange ervaring hebben op zowel technisch als functioneel gebied.


Kennis en capaciteit die wij inzetten om uw applicaties te moderniseren (bijvoorbeeld met App’s), functioneel uit te breiden of deels te vernieuwen. Ook het onderhoud op maatwerk kunnen wij voor u uitvoeren en daarnaast leveren wij een fantastische rapportage oplossing waardoor alle belanghebbenden onmiddellijk inzage krijgen in alle stuurinformatie die noodzakelijk is. Geen dure BI oplossingen maar wel dezelfde functionaliteit en kwaliteit.


Is uw organisatie toe aan nieuwe hardware en wilt u deze niet meer zelf aanschaffen? 


Wij leveren veilige, flexibele en bovenal betaalbare Cloud oplossingen. U betaalt alleen voor hetgeen u gebruikt maar kan in piekperioden wel extra capaciteit bijschakelen. Wij bieden u de volgende scenario’s:

  • IaaS, Infrastructure as a Service waarbij wij u de complete infrastructuur als virtuele oplossing aanbieden. Met deze vorm van cloud computing heeft u de volledige vrijheid en keuze in het gebruik van uw hardware.
  • PaaS, Platform as a Service waarbij wij u, naast de complete infrastructuur ook het Operatingsysteem via de cloud leveren en beheren.
  • SaaS, Software as a Service waarbij wij eveneens de door u gebruikte software oplossing in beheer nemen zodat u geen omkijken meer heeft naar het applicatiebeheer, onderhoud, installatie en beveiliging.

Met  deze scenario’s voorkomt u grote investeringen en bent u 100% verzekert van de hoogste veiligheidsmaatregelen.
 
Desgewenst biedt Deeliver iSolutions bovenstaande scenario’s aan in een High Availability omgeving waardoor zelfs het kleinste risico is uitgesloten en u de maximale garantie heeft dat uw business ongestoord voort kan gaan.

Besluit u in de toekomst over te stappen naar een volgende generatie hard- en software dan begrijpt Deeliver iSolutions als geen ander dat deze transitie van het Operatingsysteem OS/400 en de bijbehorende business applicaties individueel en specifiek is. Elke organisatie bepaalt haar eigen tempo evenals de volgorde zoals die voor hen van belang is. Deeliver iSolutions biedt de flexibiliteit die nodig is om dit proces optimaal te kunnen begeleiden maar ook de continuïteit in de productie. Desgewenst nemen wij tijdelijk een deel van de operationele activiteiten van u over.

Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat uw IBM systeem ook samenwerkt met andere servers en infrastructuur binnen uw organisatie en ook deze beheer werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons overdragen.