Deeliver iSolutions - Organisatie

Organisatie 

 


Deeliver iSolutions is een onderneming van Karel van der Heiden en John de Jong.

Beiden hebben een achtergrond waarbij Consist, EMIS, iSeries en een master degree in Management & Organisatie centraal staan. Een korte introductie: 


Karel van der Heiden


KarelvanderHeiden

Vanaf de start van de iSeries betrokken geweest bij ontwikkelingen op dit unieke platform. Als bedenker van EMIS en vanuit diverse management- en directiefuncties bij onder andere Consist, IBS en UNIT4 HR Solutions heeft hij een passie opgebouwd voor dit unieke systeem. 

“Juist dit platform verdient het om extra aandacht te krijgen. Geen enkel systeem heeft zoveel te bieden als de iSeries, qua mogelijkheden én stabiliteit. Dat is waarom Deeliver investeert in kennis en nieuwe toepassingen voor de iSeries.”

 


John de Jong


John

 Vanuit diverse managementfuncties verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van producten en diensten op en rondom de iSeries. Sinds 2010 als zelfstandig ondernemer actief op het gebied van accountmanagement en business development.

“Met Deeliver willen wij de iSeries klanten laten zien dat er volop mogelijkheden zijn met dit platform. Wij halen het beste uit de bestaande softwareapplicaties en ondersteunen onze klanten bij het functioneel- en technisch beheer.”