Logo_z_tekstb35h31Partners

 


i8 Solutions


i8 Solutions is specialist in Business Intelligence en Performance Management. Met de i8 Solutions BI Suite krijgt u snel inzicht in uw resultaten: waar liggen kansen en waar kunt u bijsturen?

De BI Suite, die gebruikmaakt van de Microsoft SQL Server-technologie, bestaat uit de i8 Scorecard, de i8 Viewer en de i8 Portal. Deze oplossing is gebruiksvriendelijk, snel, flexibel en biedt de mogelijkheid om dynamisch te rapporteren en ad hoc te analyseren.

Daarnaast biedt i8 Solutions ervaren Business Intelligence Consultants die u naast de implementatie van de i8 Solutions toepassingen ook professioneel advies geven.


Databalance


Databalance is in 2001 opgericht e het bedrijf profileert zich als ‘bedrijfsautomatiseerder in de breedte’, gespecialiseerd in het zo hoog mogelijk beschikbaar maken en houden van systemen en data van klanten. De focus ligt op het IBM System i- en Intel (Windows) platform.

Alles bij Databalance is erop gericht om klanten snel en goed van dienst te zijn. Met lopende projecten, met bruikbare adviezen, maar ook met acute hulp en ondersteuning. Gegarandeerd uw data en tools beschikbaar, altijd. Databalance is daarin bereid mee te denken tot over de grenzen, het verdiepen in de bedrijfsprocessen, waardoor de klant snel, eenvoudig en vooral stabiel kan focussen op haar core business.

Databalance ontleent onder andere haar bestaansrecht aan het feit dat de onderneming beschikt over een eigen autonome databunker voor de veilige opslag en bewaking van digitale gegevens en processen van klanten Onze compacte organisatie is flexibel en slagvaardig. Groot genoeg om alle benodigde expertise in huis te hebben. Klein genoeg om u en uw bedrijf persoonlijk te leren kennen. Wij weten wat er te koop is in ICT-land en willen u daarin laten delen. Onze ambitie is om uw ICT optimaal te beschermen tegen uitval. Om dat te bereiken spannen wij ons werkelijk in om de ontwikkelingen in uw organisatie en ICT nauwkeurig te volgen. De persoonlijke contacten scheppen ruimte voor concrete adviezen waarmee u écht verder komt.