RapportageRapportage

Brochure Business Intelligence Suite Deeliver iSolutions B.V.


Geen dure en complexe BI oplossing of moeilijk te beheren MS Excel oplossing maar betrouwbare gegevens om uw organisatie mee te sturen.


De BI suite die wij leveren maakt gebruik van de Microsoft SQL Server-technologie en bestaat uit de i8 Scorecard, de i8 Viewer en de i8 Portal. Onze oplossing is gebruiksvriendelijk, snel, flexibel en biedt de mogelijkheid om dynamisch te rapporteren en ad hoc te analyseren.


i8 Viewer


De i8 Viewer biedt bijzonder gebruiksvriendelijke en krachtige analyse- en rapportage functionaliteiten boven op uw database(s) met ongeëvenaarde snelheid en flexibiliteit. Tevens kan de gebruiker de data dynamisch selecteren en sorteren, eigen calculaties toevoegen, uitzonderingen m.b.v. verkeerslichten identificeren, grafieken genereren, printen, e-mailen en nog veel meer en dit alles met een ongeëvenaarde snelle respons tijd. Met de i8 Viewer kunt u naar de gegevens uit elke applicatie database kijken en deze verder analyseren.

U kunt met de i8 Viewer op eenvoudige wijze zelf uw rapporten samenstellen en analyses doen tot op elk gewenst niveau. De i8 Viewer biedt de gebruikers directe toegang tot OLAP (online analytical processing) databases voor zowel geavanceerde ad-hoc analyse als voor standaard management rapportage. Met behulp van de dynamische calculator kunt u eigen berekeningen toevoegen.


Gebruikers kunnen zonder specifieke technische achtergrond zeer snel bedrijfsinformatie analyseren om gefundeerde beslissingen te nemen.


De gebruiker kan zelf op intuïtieve wijze met eenvoudige muishandelingen de gegevens analyseren; de gegevens in de rapporten van verschillende kanten bekijken, rapporten maken en wijzigen, opslaan en tot in de details doorklikken. De Executive Viewer is een applicatie die gebruikt wordt door bedrijven als Ahold, NS, KLM, HP en Nokia en is als belangrijk element van de i8 Suite onder de naam i8 Viewer opgenomen. De i8 Suite is speciaal ontwikkeld voor (middel)grote bedrijven en instellingen. De i8 Viewer koppelen wij veelal met de multidimensionale database van Microsoft Analysis Services (Microsoft SQL Server).


Onze oplossing bevat verschillende standaard rapporten waar u direct gebruik van kunt maken en daarnaast kunt u bijzonder eenvoudig zelf rapporten creëren en wijzigen. De gegevens worden periodiek opgehaald uit uw administratie.